Gå til kundens dashboard, og åbn boligen.

Klik på redigeringsknappen på kortet "Bolig".

Vælg "Slet bolig".

Bekræft sletningen.

Hvis boligen skal blive på kunden, kan du i stedet redigere boligens værdi og gæld. Hvis kunden skal have en anden bolig, kan du tilføje en ny bolig fra kundens dashboard.