Af Kenneth Christensen · 26. juli 2026.
Planens papirkurv vises på plankortet på kundens dashboard.
Klik på papirkurven. Bekræftelsen viser, at planen slettes permanent.
Klik på "Ja, slet plan". Planen fjernes fra kundens dashboard.